[over Adblendr]

We worden gedreven door onze waarden

Wij zijn ROI gedreven & data gestuurde digital marketeers. 
Wij gaan iedere dag voor het maximale resultaat voor jouw bedrijf!

Dit is wie wij zijn.

 

Wij zijn marketing specialisten die altijd in kansen en oplossingen denken. We zijn allemaal Google certified en gaan voor onze klanten opzoek naar het maximaal haalbare resultaat. We hebben ruim 10 jaar ervaring als bureau en zijn niet te beroert om te leren.  Onze waarden zeggen niet alleen wie we zijn, maar helpen vooral onze klanten succesvol te zijn.  

Dit is wat wij doen.

 

Bij Adblendr werken we niet alleen aan Google Ads. We beheren ook Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn & Bing advertentie campagnes. De synergy tussen de verschillende advertentie kanalen werkt enorm versterkend. Aangezien bijna 93% van al het zoekverkeer via Google gaat, is voor ons Google de basis waarop wij jouw succes bouwen.

Dit is wat wij doen.

 

Dit is hoe wij werken.

 

De strategie die wij hanteren is gebaseerd op het Google See, Think, Do, Care‘ model. Dit houd in dat we kijken in welke fase (funnel) jouw doelgroep zich bevind.

Met dit model bereik je in elke fase de doelgroep met verschillende middelen. Als je namelijk uitsluitend gericht bent op de ‘koop nu’ of ‘bel direct’ fase (de ‘Do’ fase), dan bereik je maar 3% van de potentiële doelgroep. De vraag is dan ook, wat doe je met de rest van de doelgroep? Deze bevind zich namelijk in de See en Think fase, en door je ook hierop te richten vergroot je de Do-doelgroep.

[TIJD VOOR VERANDERING]

Klaar voor een échte marketing verandering? Let’s talk!